Moja filozofija

Ovdje sam zbog Vašeg uspjeha


Zovem se Tian Jagarić, osobni sam fitnes i kondicijski trener na području Zagreba. Službeni trener Gyms4You lanca teretana, te glavni trener u jednoj od uspješnijih teretana u regiji. Magistar kineziologije sa usmjerenjem iz kineziterapije, certificirani instruktor fitnesa od strane Europske organizacije za zdravlje i fitnes (EHFA- European Health & Fitness association), certificirani BasicPro trener, certificirani Coach4You trener, polaznik brojnih drugih seminara kao i stručni suradnik na Sportskom učilištu u edukaciji novih trenera.

Kroz višegodišnje iskustvo rada na području fitnesa, kineziterapije i kondicijske pripreme pomogao sam mnogim poslovnim osobama, rekreativcima i sportašima u savladavanju svojih fizičkih i mentalnih barijera kroz sportske treninge, u poboljšanju svog zdravlja, kvalitete života i postizanju svojih tjelesnih ciljeva. U današnje vrijeme teško je u gomili informacija pronaći istinu i ono što je namjenjeno za vas.

To je moj zadatak.

 Ono što moji programi GARANTIRAJU jest potpuna individualnost u pristupu vašim potrebama i zahtjevima na jednostavan, ali upravo vama maksimalno učikovit način. Pomogao sam 100+ ljudi u ostvarivanju brojnih ciljeva kao i promjeni brojnih životnih navika. Sada ste ovdje kako bi Vam pomogao u ostvarivanju istog. Javite mi se s povjerenjem!