Savjeti iz prve ruke kako do uspješnog fitnes poslovanja!


Radiš kao osobni trener, ali misliš da tvoj rad zaslužuje više klijenta, više pažnje i priznanja? U konačnici, više uspjeha?


Otvori si vrata prema uspješnijem trenerskom poslu konkretnim savjetima kroz individualno mentorstvo putem video poziva. Bez obzira jesi li trener početnik ili imaš iskustva i treba ti sljedeći korak ovdje sam kako bi ti pomogao savladati tvoje izazove.

30+ 

MENTORIRANIH

TRENERA

7 

ODRŽANIH 

PREDAVANJA


Zašto ja?


U svojoj sam karijeri do sada surađivao s preko 500 klijenata, odradio više od 10 000 individualnih treninga, vodio tim od 10 trenera u jednoj od najuspješnijih teretana u regiji kao i vlastito poslovanje. Također, Vlasnik sam brenda fitnes odjeće, brenda opreme za fitnes i edukacijske platforme za trenere i vježbače.

Kao takav prošao sam gotovo sve aspekte fitnes industrije kojoj sam posvetio život posljednjih desetak godina i dobio uvid u to što funkcionira, a što ne. Sada vodim uspješno poslovanje čije savjete želim podijeliti s tobom.

Zašto? To je ono što nas ispunjava, dijeliti naša znanja i iskustva s drugima. U konačnici, zbog toga se i bavimo ovim poslom zar ne?

 Zajedno ćemo postaviti čvrste temelje tvog poslovanja i dotaknuti se tema: Kako se kvalitetno prezentirati budućim klijentima i privući ih, kako komunicirati s klijentima, kako organizirati treninge, kako organizirati poslovanje i financije, kao i sva ostala pitanja na koje trenutno tražiš odgovor.

Uz moje stručno vodstvo zajedno ćemo proći strategije i planove koji će te staviti na pravi put prema ostvarivanju tvojih poslovnih ciljeva.

Nakon odabira paketa uplatu u iznosu od 50€ možeš izvršiti na IBAN račun HR1524840081135300689 te potvrdu o uplati priložiti kao datoteku. U poruci navedi termin konzultacija kada ti odgovara.