Preporuke


Mateja Č.

(26)

''Definitivno osobni trener za svaku preporuku!Prije svega ima jako stručan pristup i svaki trening prilagođen je vama i vašim ciljevima.Također,svaku vježbu vam objasni kako ju pravilno izvesti i ono što je najbitnije voljan je uvijek odgovoriti na sva postavljena pitanja vezana za trening,prehranu...Treninzi su jako dobro koncipirani i zanimljivi.Odličan motivator i posvećen je apsolutno svih sat vremena samo vama.''

Edo K.

(44)

''Izuzetno stručan i profesionalan trener. S obzirom da je vrlo mlad, ima iznenađujuće puno strpljenja, zrelosti, znanja i mogućnosti prilagodbe klijentu. Namjeravao sam uzeti samo paket od 5 treninga, ali evo vježbamo neprekidno već dvije godine :-)''

Vesna Š.

(45)

''Nakon pada koji je rezultirao spiralnim prijelomom lateralnog maleola i osam tjedana gipsa, pa nakon toga i dva mjeseca svakodnevne fizioterapije, odlučila sam uzeti osobnog trenera i početkom rujna započela sam rehabilitaciju gležnja s Tianom. Tada sam shvatila koliko je uistinu ključno imati osobnog trenera koji ti točno kaže što, kako i kada napraviti, koji ti objašnjava razlog izvođenja pojedine vježbe i na neki ti način daje snagu da je izvedeš. Kad sam došla odraditi zadnji dio fizioterapije, svi su se s nevjericom čudili mom poboljšanju. Zahvaljujući isplaniranim treninzima, nikada više nisam osjetila bol u stopalu i gležnju, a svi idući treninzi i vježbe bili su mi izvedivi te sam, bez da sam to primijetila, svaki put postajala sve spremnijom za trčanje. Uz to, ne manje bitno, kada trenirate s osobnim trenerom, ne postoje dva ista treninga.
Nikada nisam vjerovala da je moguća takva preobrazba: ja trčim. Svakako preporučam!''


Robert T.

(52)

Tian je odličan osobni trener iz 10 razloga:
1. Pozorno sluša zbog čega ste se odlučili za osobni trening.
2. Detaljno Vas upita o Vašim navikama i prehrani.
3. Točno uvidi Vašu motivaciju zdravog života.
4. Kaže Vam svoje stručno mišljenje i način kako Vam može pomoći.
5. Pruži Vam realna očekivanja.
6. Osmisli Vam optimalni osobni program treninga.
7. Dolazi točno na vrijeme i vježba Vas puni dogovoreni termin.
8. Koncentriran je na svaki pokret Vašeg tijela pri vježbanju.
9. Motivira Vas da ispunite točan program vježbanja.
10. Uvijek je korak ispred Vas za Vaš budući trening.
Srdačno preporučujem Tiana kao Vašeg odličnog osobnog trenera! 

Igor T.

(33)

''Fenomenalan trener kojeg bih svakome preporučio!!
Zadovoljstvo ga je imati za trenera jer ispravno prepoznaje boljke vježbača i motivira tako da uvijek daš sve od sebe.
Nikad nisam bio neki sportski tip,al eto,na putu sam da to postanem,
😄💪
Najveća vrijednost njega kao trenera što me je naučio zdravom pristupu sebi,prehrani i rezultatima koje mogu očekivati.
Za preporuku,svakako!!!!''

Elizabeta M.

(42)

''Trener kakvog možete samo poželjeti! Uvijek će vam se maksimalno posvetiti, sve stručno i jasno objasniti, sjajno motivirati, kreativno osmisliti trening i uz dobru dozu humora totalno vas zaraziti za treniranje i srušiti sve eventualne predrasude koje ste imali o teretani. Već nakon prvog treninga bit ćete si zahvalni što ste mu se javili :)'' 

Maja B.

(29)

Najbolji trener na cijelom svijetu.. 😁
100% ti se posveti na treningu, sluša te i podržava!! Daje ti motivaciju i gura te naprijed! Bodri te i diže ti samopouzdanje!! Nikad nisam bila neki sportski tip, u smislu da sam nešt trenirala ili da sam nešto ekstra vježbala.. A on me toliko uvukao u taj svijet i pokazao mi da ja to mogu i sve moje zasluge idu njemu.. Hvala mu na svemu.. 🤗 Pravi motivator i pravi trener!! 

Lana H.

(25)

Ako želite nekog napuhanog trenera koji će vam servirati isti trening kao i svim klijentima prije vas, onda se ne želite javiti Tianu. U ostalim slučajevima, već ste trebali i kasnite.
Meni osobno je trebao netko tko će mi
• objasniti i pokazati kako pravilno trenirati
• savjeti o tome što mi je potrebno i koji vremenski period je potreban da bi došla do svog cilja (zdravo povećanje tjelesne mase)
• netko tko će me dodatno motivirati (nakon posla i obaveza ti se često neda živjeti, kamoli trenirati 3x tjedno)
Posjeduje sve stručne, profesionalne i ljudske kvalitete koje bi dobar osobni trener trebao imati.

Josip J.

(59)

Osobni trener za svaku pohvalu. Ima stručan i motivirajući pristup, maksimalno povećen i razuman oko termina. Za svaku vježbu ima već pripremljen i prilagođen plan tako da iz treninga u trening pomiče moje granice. To mi daje i dodatnu motivaciju jer vidim da i kad nije sa mnom na treningu prati moje mogućnosti i misli o meni kao klijentu.

Maja M.

(38)

Izuzetno kreativan u izboru vježbi, fleksibilan oko termina, ažuran u praćenju napretka klijenata, super motivator i, prije svega, vrlo pozitivna i vedra osoba.
Jako smo zadovoljni rezultatom vježbanja.
Svaka preporuka! 

Više preporuka možete pronaći na mom Google profilu...